Neglesvamp

Her er hvorledes jeg behandlede min NEGLESVAMP med Kangen Water … efter at have prøvet alt andet uden held ….

Min Neglesvamp før behandling med Kangen Water:

Under den blå-sorte negl ligger et ca. 3-4 milimeter tykt lag gullig svamp. Selve neglen er fortykket, svampet og rigtig ulækker.

Billede taget den 2 juli, 2010 med min mobiltelefon.

Dag 2 efter at have taget fodbad i Kangen Water ph 2.5 ca. 25 min.:

Billede taget den 3 juli, 2010 med min mobiltelefon.

Efter bare 2 fodbade på ca. 25 minutter har Kangen Water virkeligt taget fat. Det healene og stærkt desinficerende vand er trængt godt ind i både neglen og ind bagved neglen og angriber det syge, svampede område der.

Tog 1 fodbad mere a 30 minutter i Kangen Water dagen efter og lod herefter neglen hvile i sig selv da jeg kunne se at det gik stærkt fremad og den blå-sorte farve på neglen var forsvundet og var blevet lysegul.

Her har jeg taget et billede med min mobiltelefon den 22 august 2010. Efter de 2 første fodbade har neglen hele tiden haft den ny gule farve i stedet for den blå-sorte og man kan tydeligt se den nye halvmånede negl vokse frem.

Og her er et billede taget d. 8 september 18 dage senere efter lige at have taget et fodbad mere i Kangen Water:

Som man kan se er en helt ny negl omtrent vokset halvt ud.  Billedet er lidt dårligt da man med egne øjne i virkeligheden tydeligt kan se den store, nye, hvide halvmåne på den nye negl der vokser hurtigt ud. Især også fordi at jeg drikker Kangen Water (ph 9.5) der gør at negle og hår vokser hurtigere end normalt.

Siden det første billede som man ser foroven er der præcist gået 2 mdr. og 6 dage.

Billeder af datoer ligger stadigvæk som bevis på min mobiltelefon og jeg vil blive ved med at tage billeder til den ny NEGL er fuldt udvokset.

Før ovenstående resultat og behandling med Kangen Water prøvede jeg ALT der fandtes til at bekæmpe neglesvamp, helt uden held. Selv fik jeg svampen i svømmehallen og det var umuligt at få bugt med den.

Fx startede jeg med at bruge Loceryl® for at behandle. Det er en fin lille flaske med noget accetonelugtende væske man behandler med. Først var Loceryl® på recept og prisen lå på omkring 400.00 kr. per lille flaske. Pludseligt kunne man købe Loceryl® på apoteket uden recept og det var blevet en lille smule billigere.

Alt i alt brugte jeg jeg mere end 3500.00 kr. på Loceryl® uden at det hjalp det mindste selvom jeg filede og filede, smurte og smurte neglene med den ildelugtende accetonevæske. Der var ikke den mindste forandring at se.

Herefter forsøgte jeg mig med Atamon, der heller ikke hjalp det mindste, herefter en tablet-kur mod svamp der heller ikke hjalp, herefter produktet Cosmaro der heller ikke havde nogen effekt.

Kangen Water stak jeg bare foden ned i og så begyndte vandet straks at heale.  Har over 2 mdr. og 6 dage taget max. 7 fodbade a 25 – 30 min. Resultatet ser du foroven. Selv er jeg meget overrasket. Og dog ! Mange, mange vietnam-veteraner i USA lider stadigvæk- eller har lidt af en forfærdelig neglesvamp efter at have kæmpet i månedsvis i vietnams sumpede jungler i fugtige støvler. Det er ifølge dem selv aldrig lykkedes at slippe af med denne neglesvamp før at de opdagede Kangen Water.

Selv har jeg opfattet det som dybt PINLIGT at have NEGLESVAMP da mange folk tænker at man er uhygiejnisk – det forhindrerede mig i at tage med mine venner på stranden, har sågar sagt NEJ til et krydstogt i Caribien fordi jeg var flov over at skulle vise med fortykkede og misfarvede blå-sorte negle frem. Denne sommer 2010 kunne jeg tage på stranden 2 dage efter at jeg havde taget fodbad i Kangen Water. Ingen lagde mærke til noget da neglen ikke var blå-sort længere

Om Neglesvamp
Fodsvampeinfektion er en af de hyppigste infektionssygdomme. Ca 5% af befolkningen i vesten får fodsvamp. Blandt atleter kan det være helt op til 80%. En af grundene til dette er, at de svampe, som er årsag til fod- og neglesvamp trives bedst i fugtige miljøer som svømmehaller og omklædningsrum. Hud som er gemmenfugtig angribes lettere af svamp.

Symptomer
Svampen vokser langsomt og giver ofte kun lette symptomer i begyndelsen. Efterhånden bliver neglen misfarvet, fortykket, sprækker og begynder eventuelt også at løsne sig. Der kan opstå bakterieinfektioner og man kan få problemer med at det gør ondt.

Behandling
De fleste med neglesvamp gør oftest ikke noget ved det. Men neglesvamp kan behandles.http://minkangenwaterblog.wordpress.com Kender du en der bor i nærheden af dig der har den populære SD501 Kangen Water-maskine fra Enagic, er jeg sikker på at de gerne vil hjælpe dig og levere vandet. SD501 producerer 5 forskellige slags vand hvor 2 slags vand er enestående til at behandle neglesvamp.

Her beskrives Loceryl® som jeg brugte mindst 3500.00 kr. på i håbet om at det hjalp. Som nævnt da jeg det ikke den mindste smule. Pengene lige ned i kloakken.

Loceryl® medicinsk neglelak (amorolfin)
Loceryl® medicinsk neglelak virker mod de mest almindelige patogener, som forårsager neglesvamp. Lakken smøres på 1-2 gange ugentlig, og normalt er der tale om en behandlingstid på 6 måneder ved neglesvamp på fingerneglene og 9-12 måneder ved svamp på tåneglene. Behandlingen skal fortsætte uden afbrydelse, indtil neglene er helt udvoksede, og de angrebne områder er helede. Loceryl® bruges som monoterapi ved neglesvamp, som ikke angriber negleroden, men kombinationsbehandling med peroral terapi ved udbredt neglesvamp har vist sig at give en bedre opheling.1

For at få det bedste resultat af behandlingen skal patienten informeres om, hvordan neglene skal files, inden lakken smøres på. Vi leverer gratis ekstra file, spatler og renseservietter.

Loceryl® fås nu på apoteket som håndkøbslægemiddel.

Kilder:

http://helsevand.eu

http://clean-water-care.com

Ønsker du mere information om Kangen Water er du velkommen til at ringe på tlf: 31 31 41 40 eller sende en mail til KangenInformation@gmail.com

Reklamer

Om neglesvamp

Har været i helseindustrien i mange år. Kangen Water er overlegent i forhold til hvad vi har set før indenfor alternativ behandling og målet for at opnå et optimalt velbefindende.
Dette indlæg blev udgivet i Neglesvamp og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s